LipdubTEAM

Maak met vrienden, familie, collega’s de allerleukste lipdub

Lipdub Video Reviews

Met deze lipdub video reviews, krijg jij een indruk wat er zo gaaf is aan zo een feestje! Het team achter LipdubTeam heeft al flink wat Lipdubs gemaakt. Hierdoor hebben veel vrienden, familie en collega’s de allerleukste lipdubs kunnen ervaren. Elke keer zorgt dit voor een onvergetelijke dag waar later ook nog met heel veel plezier op terug kan worden gekeken. Nog niet helemaal overtuigt? Laat je overtuigen door alle mensen die je voor gingen. In de onderstaande video reviews laten zij weten waarom zij een memorabele middag hebben overgehouden aan hun lipdub workshop.

De video reviews

Een lipdub is altijd lachen, gieren en brullen. Het is een feestje waarbij je met een groep eventjes gek kan doen. De video reviews laten wel zien dat het niet uitmaakt hoe die groep is samengesteld. Zolang de groep maar bestaat uit gezellige mensen die samen plezier willen maken! Voor elke feestelijke gelegenheid leent een lipdub zich. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjes, familie en ook voor scholen die samen met een klas die samen een leuke video willen maken. We hebben het allemaal al voorbij zien komen.

Ook boeken? Dat kan heel eenvoudig!

Wil jij na het zien van deze video reviews ook een toffe, feestelijke lipdub laten schieten? Dat kan altijd! Vraag snel een offerte aan en wie weet komen wij op korte termijn nog langs om onder begeleiding van een professionele videograaf een lipdub op te nemen! Het aanvragen van een offerte is heel eenvoudig en is binnen een mum van tijd gedaan. Onze handen jeuken al om jullie net zo een toffe dag te geven als de mensen uit de video reviews!

Buiten lipdubs maakt het professionele team aan videografen ook video’s en foto’s tijdens festivals met Zwolle on Tour en worden via Zwolle op de Foto diverse foto’s gedeeld van Zwolle vroeger en nu. Lipdubteam is binnen Nederland, België en Duitsland actief! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Zo vind je meer video’s van het gepassioneerde lipdub team achter Teamlipdub.

Schuiven naar boven