Laat een lidub reserveren

Je kunt nu gemakkelijk je lipdub reserveren bij Lipdubteam!. Via onderstaande formulier kun je heel gemakkelijk contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een lipdub. Wij maken een lipdub voor verschillende soorten groepen en verschillende hoeveelheden deelnemers.  Zo kun je een lipdub laten organiseren voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, famileuitjes, een verjaardag, als bedrijfsuitje maar ook voor elk ander moment dat je iets te vieren hebt!

Bij het reserveren van een lipdub, is het handig om alvast door te geven welk nummer jullie het liefst gebruiken, al willen wij ook altijd meedenken in suggesties voor liedjes. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan de diverse voorbeelden van lipdubs op YouTube kanaal. Zo krijg je direct een beeld wat er allemaal mogelijk is én doe je mogelijk inspiratie op, op welk nummer jullie straks gaan feesten!

Heb je tussendoor een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Maak nu een lipdub

Natuurlijk wil je weten wat het maken van een eigen lipdub kost. Wij vragen een tarief van 29.50 euro per persoon met een minimaal aantal deelnemers van 12. Grotere groep +20? Geen probleem neemt u dan contact met ons op voor een eventuele korting.

Hoor jij liever eerst nog enkele meningen in de reviews Dat kan ook! Wij hebben ook een pagina met daarop een overzicht met verschillende lipdub video reviews voor de lipdubs die LipdubTeam heeft gemaakt. Ook in deze video’s wordt lovend gesproken over de gezellige filmmiddag en het toffe eindresultaat. Wanneer mensen een lipdub laten schieten door LipdubTeam, hebben ze iets wat een blijvende herinnering achterlaat. Onze klanten genieten met een lach van oor tot oor.

Lipdub aangevraagd?

Heb je bovenstaande formulier ingevuld? Top! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de voorbereidingen rond zijn, wordt het toffe dag waarin een leuke professionele lipdub wordt geschoten. Deze lipdub wordt geschoten onder begeleiding van een professioneel videograaf en workshopleider. Er zal tijdens de workshop veel worden gelachen en uiteindelijk levert de lipdub workshop ook een zeer memorabele video op, die leuk is om later nog eens terug te kijken!

Schuiven naar boven